GreenCleanGroup

Услуги за вашата сграда


Setting
 • Search area
  • Site
  • Web
 • Search type
  • Web
  • Image
  • News
  • Video
 • Powered by EGCG

Грийн Клийн Сити ЕООД е създадена през 2007 година, като от тогава до сега организацията разширява своята дейност и оптимизира работния процес по поддържката и управлeнието на сгради, комплекси търговски центрове и др.

Чрез въведените стандарти за работа и контрол, целящи повишаване квалификацията на своите служите и сътрудници през 2009 г. са отчетени 50 % повишаване на ефективността и оптимизацията на работния процес, както подобряване и повишаване ефективността на предлаганите услуги.

От 2010 година Грийн Клийн Сити е част от Грийн Клийн Груп,

397363_459740527404151_1595940470_n.jpg

за което притежава сертификат за качество на услугите. Стандарти за работа въведени след присъединяването към структурата на Грийн Клийн Груп ще помогнат за подобряване качеството на услугите и понижаване на крайната цена. Увеличаването на гамата услуги предоставяни от организациите съставляващи Грийн Клийн Груп, спомага за ограничаване на разходите на сградите свързани с постоянно търсене и ползване на външни фирми доставчици на различни услуги свързани с необходимото управление и поддръжка на градите и техните съоръжения.

НAШАТА МИСИЯ

Грийн Клийн Сити има за цел да направи жилищните сгради и пространствата около тях едни по-приятни и приветливи места за живеене като правилно управлява и поддържа тези пространства.

НAШИЯТ ПРОДУКТ

Ние ви предлагаме да се възползвате от нашите домоуправителски услуги, като това би Ви спестило много време и главоболия, а и ще ви осигури едно коректно и професионално посрещане и решаване на всички проблеми свързани с вашата сграда и необходимото и поддържане.

Друг много голям плюс е, че с възлагане на управление на професионална организация, вие не само си осигурявате по-добра заобикаляща ви обстановка, но си и гарантирате своята инвестиция в лицето на добре поддържан имот.

Събирането на дължимите такси може да се извършва както от касиера на входа, така и от наш представител.

Галерия

  Съвети, полезна информация, статии, световни тенденции

Ние разбираме проблемите, които съпътстват управлението на сгради и колко трудно се взимат единодушни решения, затова ще започнем да поддържаме рубрика с полезна информация за управители и касиери на ЕС. Чрез тази рубрика управителите, собствениците и обитателите в Етажната собственост ще могат да ползват нашият опит и “know how”, решения на казуси и проблеми с които сме се сблъсквали. Полезна информация за оптимизации, намаляване разходите, сезонни съвети за поддръжката на сградите, световни тенденции и др.

За нас в Медиите

БНТ

BBT

София

 Вход за клиенти