GreenCleanGroup

Услуги за вашата сграда


Setting
 • Search area
  • Site
  • Web
 • Search type
  • Web
  • Image
  • News
  • Video
 • Powered by EGCG
Ясно

32°C

София

Ясно
Влажност: 24%
Чт. 17°C / 32°C Предимно слънчево
Пе. 16°C / 29°C Isolated thunderstorms
Съ. 14°C / 31°C Partly cloudy

Професионален домоуправител

Представете си, че не е нужно да плащате купчината ежемесечни сметки за парно, ток, вода, телефон ,нямате грижи за почистването на общите части на сградата ви, поддръжката на градината, не ви смущават внезапни аварии и ремонти, които ще ангажират времето, парите и нервите ви.

Основната идея на професионалния домоуправител еда осигури спокойствие на собствениците на сградата, за която се грижи като им спести време, пари и стрес. Това става, като фирмата поема всички грижи по поддръжката на сградата: почистване на общите части, плащане на сметки, поддръжка на зелените площи и детските съоръжения, обезпаразитяване, извършване на ремонти и саниране, охрана на жилището, подмяна на крушките, поддръжката на асансьорите и електроинсталацията на общите части, събиране на плащанията, анализ на разходите и предлагане на идеи за тяхното намаляване.

Това не е картина от бъдещето, а се случва във всяка сграда, която ползва услугата „property management” предлагана от Грийн Клийн Груп. Едно от най-големите предимства на пропърти мениджмънта или професионалното управление (професионалният домоуправител) на имоти е, че грижата за сградата повишава нейната стойност.

Професионалният домоуправител е човек, който се назначава на тази длъжност от компанията, управляваща дадения имот.

Той извършва всички дейности, който влизат в задълженията на един домоуправител – организира събранията на блока, събира месечната такса за поддръжката му, координира ремонтите.

Иконом - Щатен служител, който се грижи за ежедневните дейности и проблеми на сградата по нормалното функциониране на системите и инсталациите, които я обслужват.

С възлагането на услугата професионален домоуправител Вие си гарантирате, прозрачност и безпристрастност при решаването на спорове и казуси от всякакъв вид в междусъседските взаимоотношения.

Професионалният домоуправител от Грийн Клийн Груп Ви дава сигурност, спокоийствие, качество на световно ниво и разумни цени!

Google+